Creamy Cupcake Raspberry
Bekijk het recept voor Creamy Cupcake Raspberry
Creamy Cupcake Raspberry Read More »
Bekijk het recept voor Creamy Cupcake Raspberry
Creamy Cupcake Raspberry Read More »
Bak deze natuurlijke smaaksensatie: de Open Vruchtenvlaai op basis van PROSON LIMBURGSE VLAAI RSPO-SG en Crème Pâtissière Authentique. Voor de vulling kunt u verse fruitsoorten naar wens gebruiken.
Open Vruchtenvlaai Read More »
Geniet van deze inspiratie van Oostenrijkse bodem: de apfelstrudel, gemaakt op basis van SONEXTRA SHORTENING CL RSPO-SG.
Chocolade biscuit is zeer geschikt om allerlei vullingen te dragen en vormt de basis van een geweldig assortiment cake en banket. Van traditionele cake tot luxe banket met een lekkere chocolade smaak. Chocolade biscuit wordt gemaakt met Sonnique Super Biscuit.
Chocolade Biscuit Read More »
Bekijk het recept voor CREDI KAPSEL/BISCUIT (Basisreceptuur)
CREDI BISCUIT (Basisreceptuur) Read More »
Bekijk het recept voor Tulband (Basisreceptuur)
Tulband (Basisreceptuur) Read More »
Bekijk het recept voor Krentenbollen
Krentenbollen (LIQUISON SANDWICH ARTISANAAL) Read More »
Heerlijke Cheesecake Taartjes op basis van Sonnet Kanomix, koekkruiden, speculaaskruiden en cheesecake vulling.
Cheesecake Taartjes Read More »
Bekijk het recept voor Chocoladecake Extra Dark
Chocoladecake Extra Dark Read More »