Creamy Cupcake Raspberry
Bekijk het recept voor Creamy Cupcake Raspberry
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 350 g - 35% Eieren
- 300 g - 30% Olie
- 225 g - 22.5% Water ong.
Topping
- 500 Crème au beurre
- 50 Frambozenaroma
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
- Afwegen: ong. 90 gram, afhankelijk van de maat van de cup
- Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃
- Opkloppen: De Crème au beurre samen met de frambozenaroma luchtig kloppen tot een luchtige frambozencrème
- Afwerken: na afkoelen een rozet frambozencrème opspuiten