Creamy Cupcake Raspberry

Bekijk het recept voor Creamy Cupcake Raspberry

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.

Topping

  • 500 Crème au beurre
  • 50 Frambozenaroma

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
  • Afwegen: ong. 90 gram, afhankelijk van de maat van de cup
  • Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃
  • Opkloppen: De Crème au beurre samen met de frambozenaroma luchtig kloppen tot een luchtige frambozencrème
  • Afwerken: na afkoelen een rozet frambozencrème opspuiten

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest