Certificaten

Het borgen van de kwaliteit en voedselveiligheid van producten, mensen en de omgeving is cruciaal. Tevens dragen wij de verantwoordelijkheid om te voldoen aan de Europese wetgevingen. Wij nemen dan ook deel aan diverse (onaangekondigde) audits en behalen de bijbehorende certificaten om de werkprocessen en voedselveiligheid binnen zowel onze productie- als kantooromgeving te optimaliseren. Wij beschikken, naast diverse Kwaliteits Management Systemen (KMS) en bijbehorende certificaten op procesniveau, ook over enkele productcertificaten. Download hier onze certificaten.

BRC

Wij bezitten het BRC certificaat (onaangekondigde audit) en voldoen aan de standaard voor leveranciers van levensmiddelen gesteld door het British Retail Consortium en het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel.

Download BRC certificaat

OFSS

De Orkla Food Safety Standard (OFSS) vormt de basis voor het borgen van de voedselveiligheid en een hoog uniform kwaliteitsniveau binnen alle Orkla (productie)bedrijven.

Biologische producten

Het BIO certificaat van Skal waarborgt de betrouwbaarheid van onze biologische producten (EKO).

Download BIO certificaat

Halal

Onze Halal producten zijn in overeenstemming met de Islamitische richtlijnen, onder toezicht van Halal International Control geproduceerd en geschikt voor consumptie door moslims.

Download Halal certificaat

Kosher

Het kosher produceren van voedingsmiddelen is bij ons op aanvraag mogelijk. Dit gebeurt onder toezicht van Orthodox Union.

RSPO

Onze systemen zijn gecertificeerd voor Mass Balance (MB) en Segregated (SG). De palmoliehoudende producten van Sonneveld bevatten enkel de hoogst haalbare, duurzame palmolie en zijn te herkennen door de toevoeging achter de artikelnaam: RSPO-SG of RSPO-MB.

Download RSPO certificaat