Tulband (Basisreceptuur)

Bekijk het recept voor Tulband (Basisreceptuur)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% CREDI CAKE SPECIAAL
  • 3000 g - 30% LIQUISHORT CAKE RSPO-SG
  • 3600 g - 36% Eieren
  • 1000 g - 10% Water ca.

Vulling

  • 3500 g - 35% Rozijnen / Fruitmix / Krenten etc.

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen ca. 3 minuten in de eerste versnelling. Krab het bekken aan en draai nog ca. 2 minuten in de tweede versnelling. Vulling doormengen. Het soortelijk gewicht is ca. 1010 g/l.
  • Afwegen: Bakvorm driekwart vullen.
  • Bakken: ca. 60-75 minuten bij 180°C.
  • Na het afkoelen afsuiven met poedersuiker.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest