Cheesecake Taartjes

Heerlijke Cheesecake Taartjes op basis van Sonnet Kanomix, koekkruiden, speculaaskruiden en cheesecake vulling.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 110 g - 100% CREDI HARDE WENER
  • 500 g - 46% Boter
  • 200 g - 18.5% Basterdsuiker
  • 110 g - 10% Koekkruiden
  • 55 g - 5% Speculooskruiden
  • 60 g - 5.5% Water ca.

Cheescake vulling

  • 1125 g Roomkaas
  • 344 g Heel Ei
  • 315 g Kristal Suiker (Extra Fijn)
  • 144 g Zure Room
  • 35 g Bloem
  • 1,5 g Vanillie

Recept werkwijze

  • Meng alle ingrediënten tot Cheesecake vulling en draai deze ca. 4 minuten in de 2e versnelling samen in een planeetmenger. Laat de vulling ca. 10 minuten staan, zodat deze iets kan opstijven
  • Meng alle ingrediënten tot koekkruimels
  • Weeg ca. 300 gram koekkruimels af in een taartpan met een doorsnede van 15 cm. Uitkomst ca. 6 stuks
  • Fonceer de taartpan met koekkruimels. Druk de kruimels zachtjes uit in de taartpan, vooral niet te hard tegen de zijkant, zodat de kruimelstructuur goed zichtbaar blijft
  • Verwerken: Vul iedere gefonceerde taartpan vervolgens met ca. 300 gram vulling
  • Bakken: ong. 40 minuten op 160℃

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest