Recept_BA_4390-Creamy-BrowniesRecept_BA_4390-Creamy-Brownies

Choco Brownies

Dit is een recept voor Choco Brownies.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 750 g - 30% Bakvaste chocolade drups (melk of puur)

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ca. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de chocoladedrups door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan.
  • Afwegen: ca. 2500 gram in een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm (recept is voor twee platen).
  • Bakken: ca. 55-60 minuten bij 180°C.
  • Na afkoelen snijden in gewenste grootte en eventueel presenteren in caisses

Extra informatie

Cakebeslag van Credi cake choco extra dark is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest