Recept voor biscuits op basis van Credi Biscuit

CREDI BISCUIT (Basisreceptuur)

Bekijk het recept voor CREDI BISCUIT (Basisreceptuur)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten biscuitpannen:

  • 10000 g - 100% CREDI BISCUIT
  • 8000 g - 80% Eieren
  • 1000 g - 10% Water ca.

Ingrediënten biscuitplaten:

Recept werkwijze

  • Alle grondstoffen mengen in het machinebekken en ca. 5 à 6 minuten opkloppen in de hoogste versnelling.
    Draai ca. 1 minuut na in lage versnelling.
    Het soortelijk gewicht is ca. 270-275 g/l.
  • Weeg gewenst gewicht af in gesmeerde biscuitvormen of -platen.
  • Bakken:
    Biscuitvormen ca. 25-30 minuten op 180-190°C.
    Biscuitplaten ca. 35-40 minuten op 180-190°C.

Extra informatie

Verwerk de grondstoffen op bakkerijtemperatuur voor een beter resultaat. Langer nadraaien kan een beter resultaat opleveren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest