Recept voor biscuits op basis van Credi Biscuit

CREDI BISCUIT (Basisreceptuur)

Bekijk het recept voor CREDI BISCUIT (Basisreceptuur)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten biscuitpannen:

  • 10000 g - 100% CREDI BISCUIT
  • 8000 g - 80% Eieren
  • 1000 g - 10% Water ca.

Ingrediënten biscuitplaten:

Recept werkwijze

  • Alle grondstoffen mengen in het machinebekken en ca. 5 à 6 minuten opkloppen in de hoogste versnelling.
    Draai ca. 1 minuut na in lage versnelling.
    Het soortelijk gewicht is ca. 270-275 g/l.
  • Weeg gewenst gewicht af in gesmeerde biscuitvormen of -platen.
  • Bakken:
    Biscuitvormen ca. 25-30 minuten op 180-190°C.
    Biscuitplaten ca. 35-40 minuten op 180-190°C.

Extra informatie

Verwerk de grondstoffen op bakkerijtemperatuur voor een beter resultaat. Langer nadraaien kan een beter resultaat opleveren.

Delen