Brioche
De lekkerste brioches, met of zonder vulling, maakt u met SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG. U kunt uw brioches in allerlei gewenste vormen bakken, als bolletjes, sterren, vlechten en meer!
De lekkerste brioches, met of zonder vulling, maakt u met SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG. U kunt uw brioches in allerlei gewenste vormen bakken, als bolletjes, sterren, vlechten en meer!
Zacht, zoet luxe brood uit Frankrijk op basis van SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG en Crème Pâtissière Authentique.
Bekijk het recept voor Bruinbrood
Bruinbrood (CREME ALL ROUND) Read More »
Bekijk het recept voor Bruinbrood Belgisch proces
Bruinbrood Belgisch proces Read More »
Heerlijke Cheesecake Taartjes op basis van Sonnet Kanomix, koekkruiden, speculaaskruiden en cheesecake vulling.
Cheesecake Taartjes Read More »
Bekijk het recept voor Bruinbrood Belgisch proces
Bruinbrood Belgisch proces (CREME SUPERSOFT BRUIN) Read More »
Bekijk het recept voor Chocoladecake Extra Dark
Chocoladecake Extra Dark Read More »
Heerlijk, authentiek brood op basis van de oergranen chia en boekweit in de vorm van een kassei. Bekijk ook de recepten voor een kassei met haver en amaranth of spelt op de receptpagina met het thema Oergranen.
Chia Boekweit Kassei Read More »