Abrikozentaart met Calvados
Bekijk het recept voor Abrikozentaart met Calvados
Abrikozentaart met Calvados Read More »
Bekijk het recept voor Abrikozentaart met Calvados
Abrikozentaart met Calvados Read More »
Bekijk het recept voor Chocolate Cookies (Basisreceptuur)
Chocolate Cookies (Basisreceptuur) Read More »
Bak deze natuurlijke smaaksensatie: de Open Vruchtenvlaai op basis van PROSON LIMBURGSE VLAAI RSPO-SG en Crème Pâtissière Authentique. Voor de vulling kunt u verse fruitsoorten naar wens gebruiken.
Open Vruchtenvlaai Read More »
Bekijk het recept voor Chocolade Cookies Karamel Kardemom
Chocolade Cookies Karamel Kardemom Read More »
Een smakelijk en authentiek brood op basis van de oergranen chia en boekweit. Met onze nieuwe 50% broodmix Sonfit Chia Boekweit maakt u lekker en gezond brood waarmee u inspeelt op de behoeften van uw klanten aan puur, onbewerkt en (h)eerlijk brood. Geef een eigen signatuur aan uw brood en maak het verschil!
Chia Boekweit Vloerbrood Read More »
Verras uw klanten met dit geweldige recept voor de heerlijkste chocolate cookies met een vulling van pecannoot en stukjes chocolade.
Chocolade Cookies Pecannoot Chocolade Read More »
Bekijk het recept voor CREDI KAPSEL/BISCUIT (Basisreceptuur)
CREDI BISCUIT (Basisreceptuur) Read More »
Bekijk het recept voor Credi Fond Neutraal (Basisreceptuur)
Credi Fond Neutraal (Basisreceptuur) Read More »
Bekijk het recept voor CREDI CREME PATISSERIE (Basisreceptuur)
CREDI CREME PATISSERIE (Basisreceptuur) Read More »
Bekijk het recept voor CREDI CREME BROYAL Cake (Basisreceptuur)
CREDI CREME BROYAL Cake (Basisreceptuur) Read More »