Croissants
Bekijk het recept voor Croissants
Maak smaakvolle broodvariaties zoals Cougnous met suiker. Lekker voor de feestdagen en in het najaar. Cougnous met suiker worden gemaakt met Crème de Luxe Gold en suikerparels. De Cougnous kunnen ook zonder suiker of met rozijnen gemaakt worden.
Bekijk het recept voor CREDI HARDE WENER deeg (basisreceptuur)
Nieuwe trend uit Amerika: de Cronut. Dit gefrituurde product is een combinatie van een donut en een croissant, gevuld met room. Op dit moment een veelbesproken product in de media met vele positieve reacties van de bakkers én hun klanten.
Dinkel Brood: een traditioneel Duits Rogge Speltbrood op basis van VITASON DINKEL (50%)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (VITASON DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)