Search

Biscuit

Chocolade Biscuit

Chocolade biscuit is zeer geschikt om allerlei vullingen te dragen en vormt de basis van een geweldig assortiment cake en banket. Van traditionele cake tot luxe banket met een lekkere chocolade smaak. Chocolade biscuit wordt gemaakt met Sonnique Super Biscuit.

Biscuit Ganache

Recept voor Biscuit Ganache met slagroom en chocolade op basis van Sonnique Super Biscuit. Werk de biscuits naar keuze af en verleid uw klanten met deze heerlijke creatie.

Biscuit Mascarpone

Verras uw klanten met overheerlijke Biscuit Mascarpone op basis van CREDI KAPSEL/BISCUIT. Een ware smaaksensatie voor in het najaar.

Recept voor biscuits op basis van Credi Biscuit

Biscuit (CREDI BISCUIT)

CREDI KAPSEL/BISCUIT is een uitermate geschikte poedermix voor de snelle bereiding van biscuit met een hoog volume. Met CREDI KAPSEL/BISCUIT bekomt u het meest luchtige biscuit.

Yoghurt Bombetaartjes met Rood Fruit

Yoghurt Bombetaartjes met rood fruit op basis van CREDI KAPSEL/BISCUIT, CREDI CRÈME PATISSIERE AUTHENTIQUE, CREDI FOND NEUTRAL, CREDI COMPOUND AARDBEIEN en CREDISHINE GLAZE NEUTRAL.

Mango-Passie-Amandel Bûche

Bekijk het recept voor Bûche met amandel en zomervruchten op basis van Credi Fond Neutral, Credi Kapsel/Biscuit en Credi Compound Mango Passionfruit.

Cocktail Cakejes

Cocktail Cakejes op basis van Credi Kapsel/Biscuit, Credi Sloffenmix, Credi Crème Authentique, Credi Fond Neutral, Credi Compound Citroen Limoen en Credi Compound Mango Passie.