Biscuit Mascarpone

Verras uw klanten met overheerlijke Biscuit Mascarpone op basis van Sonnique Super Biscuit. Een ware smaaksensatie voor in het najaar.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% CREDI BISCUIT
  • 8000 g - 80% Eieren
  • 1000 g - 10% Water ong.

Mascarponevulling

  • 1000 g - 10% Mascarpone
  • 2000 g - 20% Slagroom

Fruitvulling

  • 2000 g - 20% Exotisch fruit

Afwerking

  • 5000 g - 50% Slagroom
  • 1000 g - 10% Grote chocolade schilfers
  • 1000 g - 100% Exotisch fruit

Recept werkwijze

  • Klop het CREDI BISCUIT beslag op
  • Vul de gesmeerde biscuit vormen, licht minder dan de vorm
  • Bakken: ong. 18-20 minuten op 180℃
  • Voorbereiden - Snijd het exotische fruit in stukjes en klop de slagroom met de mascarpone op
  • Als de biscuits voldoende zijn afgekoeld, snijd deze dan één maal door en vul ze met een laagje Mascarpone-slagroom vulling en een laagje exotisch fruit
  • Maskeer de biscuits met slagroom. Zet grote chocolade schilfers rondom en spuit af met slagroom

Decoratieadvies

De afwerking van de biscuits kan aangepast worden naargelang de vulling van het fruit.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest