Search

Inspiratie voor de zomer

De zomer staat voor de deur en dat betekent tijd voor picknicks, barbecues en andere outdoor activiteiten. Daar komen verfrissende en verrassende lekkernijen bij om de hoek kijken. Om op de aanstaande zomer in te spelen, hebben we bij Sonneveld vijf unieke zomerapplicaties ontwikkeld die jouw bakkerijassortiment in het zonnetje zetten.

Zoet en fruitige

Als je aan de zomer denkt, denk je aan fruit. En wat is er lekkerder dan een zachte brioche gevuld met vers zomerfruit? Met de Ruby Yoghurtbombe en Zomerfruitbrioche breng je in een handomdraai de smaken van de zomer naar jouw winkels. Bestrooi de brioche eventueel met poedersuiker voor een extra zoet accent. Deze fruitige taarten zijn ideaal voor een picknick in het park of een ontbijt op bed.

Hartige breekbroden

Voor de liefhebbers van hartig hebben we een smaakvolle suggestie: maak Chimichurri Breekbrood of ga voor Tex-Mex Petit Pains. Gemakkelijk om te delen met vrienden of familie, tijdens picknicks of kijkfeestjes. Ze passen perfect bij een barbecue of een borrel op het terras. Varieer met toppings zoals  zongedroogde tomaten of feta.

Frisse citroenpizzakoeken

Een echte zomerse verwennerij zijn deze Citroenpizzakoeken. Deze koeken zijn geïnspireerd op een krokante pizza-bodem en een frisse citroentopping. Ze zijn eenvoudig te maken met de Credi Cookie Concentrate Plain en de Credi Compound Lemon-Lime. De citroenpizzakoeken zijn lekker fris en fruitig. Ze zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of om te serveren als koek bij de koffie.  

Geef pit aan jouw bakkerijassortiment met de pittige smaken van Tex-Mex Petit Pain en Chimichurri Breekbrood. Laat je inspireren door deze zomerse applicaties en verras je klanten met een zomers bakkerij-assortiment.
Niek van Waarde
Hoofd Baktechnische Dienst

Van picknick tot barbecue

Op naar inspiratie voor verrassend brood- en banket!