Search

Zomerse verwennerij: Inspiratie voor verrassend brood- en banket!

De zomer staat voor de deur en dat betekent tijd voor picknicks, barbecues en andere outdoor activiteiten. Daar komen verfrissende en verrassende lekkernijen bij om de hoek kijken. Om op de aanstaande zomer in te spelen, hebben we bij Sonneveld vijf unieke zomerapplicaties ontwikkeld die jouw bakkerijassortiment in het zonnetje zetten.
Van fruitige brioches tot hartige breekbroden en frisse citroenpizzakoeken: ga aan de slag met deze zomerse toppers!

Zomerfruitbrioche

Een perfecte balans van zoet en fris: breng de smaken van de zomer naar jouw bakkerij met onze Zomerfruitbrioche. Deze Zomerfruitbrioche is op basis van Sonnet Brioche 30%, Credi Sloffenmix en Credi Crème Pâtissière Authentique. Lekker voor een picknick in het park of bij de koffie. 

Barbecue favoriet!

Chimichurri Breekbrood

Dit Chimichurri Breekbrood is gemaakt met van VAMO Toppertje Mix en QS Croustillant. Een smaakvolle toevoeging aan elke barbecue. Ontdek het Chimichurri breekbrood, een heerlijke combinatie van kruiden en krokant brood. Onmisbaar bij elke zomerse barbecue!

Ruby Yoghurtbombe

Een explosie van roodfruit en romige yoghurt! Een heerlijk verfrissend taartje, boordevol zoete aardbeien, sappige frambozen en meer! Verwen jouw klanten met de intense smaken van roodfruit en yoghurt. De Ruby Yoghurtbombe maak je op basis van Credi Softcake Ruby, Credi Sloffenmix en Credi Fond Neutral

Barbecue favoriet!

Tex-Mex Petit Pains

Ai caramba! Verwen je klanten met de gedurfde smaken van Tex-Mex kruiden en een krokante tijgerkorst. Deze petit pains zijn ideaal voor een zomerse picknick of barbecue! Tex-Mex Petit Pains op basis van Tijgerpap Licht, Creations Maize en Sonplus Krokant Extra.

Citroenpizzakoek

Voeg een frisse twist toe aan je assortiment met de Citroenpizzakoek. Een lekkere traktatie voor elke zomerse gelegenheid! De Citroenpizzakoek maak je gemakkelijk op basis van Credi Cookie Concentrate Plain. Klanten nemen de koeken makkelijk mee naar het strand of serveren deze als koek bij de koffie.