Search

CreationS: Probeer, varieer, creëer!

Als bakker zorg je voor de optimale balans in je assortiment wat betreft type brood, kruimkleur, malsheid en vulling van het product. Het liefst op een efficiënte manier en met zo min mogelijk verschillende grondstoffen. Met de flexibel te doseren CreationS premixen (tussen de 10 en 40%) ben jij in staat om je eigen recepten te creëren in de dosering die jij wilt. Eén premix kan al de basis zijn voor verschillende broden in het assortiment. CreationS premixen zijn te combineren met elk broodverbetermiddel en bevatten geen zout. Ook zijn de premixen soepel, tolerant en zeer goed verwerkbaar in alle regulier voorkomende processen.

Vier soorten CreationS premixen

De CreationS premixen zijn verkrijgbaar in vier soorten waarvan je zelf het doseringspercentage bepaalt:

CreationS Maize

CreationS Maize wordt gebruikt voor zowel grootbrood als voor specialiteiten zoals broodsnacks en lamineerproducten. Deze premix is rijk aan maïsbolletjes, maïsbloem, zonnebloempitten en sesamzaad. De premix geeft een royale bakaard.

CreationS Dark Malt

Met CreationS Dark Malt kun je eenvoudig variëren met de kruimkleur van je meergranenbrood, van donker tot zeer donker. Hoe hoger de gebruikte dosering, hoe donkerder de kruimkleur. De premix heeft uitgebalanceerde melange van verschillende moutmelen, zaden, zonnebloempitten en geroosterde sojastukjes.

CreationS Pumpkin

CreationS Pumpkin is de ideale premix voor uiteenlopende soorten grootbrood en zachte broodjes. Naast pompoenpitten bevat deze premix ook een melange van lijnzaad, geroosterd sesamzaad en rogge.

CreationS Sunflower

CreationS Sunflower is bij uitstek geschikt voor groot- en kleinbroodsoorten en specialiteiten zoals baguettes en lamineerproducten. De premix heeft een hoog aandeel zonnebloempitten, lijnzaad, geroosterd sesamzaad en maïsbolletjes.

Zo maak je het verschil met CreationS!

  • Geconcentreerde premixen
  • Flexibel te doseren (10-40%)
  • Dosering bepaalt kruimkleur en vulling
  • Te combineren met elk broodverbetermiddel
  • Rijk aan zaden en pitten
  • Efficiëntie in opslag

Varieer nog meer… ook met banket!

Wist je dat de CreationS premixen ook goed te combineren zijn in banket? Het levert verrassende eindproducten op! Bekijk bijvoorbeeld eens het recept van CreationS Appel Karamel Hazelnoot Plaatcake.

Ontdek de mogelijkheden van CreationS