Black Vegan Brioche Hamburger Buns

Bekijk het recept voor Black Vegan Brioche Hamburger Buns met Malsextra Poeder, Sonextra Shortening Clean Label en Sonplus CL.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie:

  • Zwart sesamzaad

Hamburgers

  • Gemaakt van NaTurLi Vegan (plantaardig gehakt)

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: ca. 1800 gram (30 stuks).
  • Bolrijs: ca. 10 minuten.
  • Verdelen en opbollen. Plaats de bolletjes op bakplaten en decoreer ze met zwart sesamzaad.
  • Narijs: ca. 75 minuten.
  • Bakken: ca. 8 minuten op 250°C.
  • Beleg de broodjes decoratief met voldoende groente, gebakken vegan hamburgers en vegan saus.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest