Zonnepit Vloerbrood

Bekijk het recept voor Zonnepit Vloerbrood met VITASON ZONNEPIT.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Zonnebloempitten
  • 500 g - 5% Roggebloem

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Afwegen: ong. 450 gram.

Puntrijs: ong. 40 minuten.

Opmaken als vloerbrood.

Decoreren: Aan de onderkant decoreren met zonnebloempitten en de bovenkant met roggebloem.

Insnijden: Met een rondstekertje 3,5 cm door middel van een draaiende beweging een viertal cirkels insnijden.

Narijs: ong. 75 minuten.

Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom, bakken als vloerbrood.

Roterend Bakken: ong. 30 minuten bij 210℃, met stoom