Zonne Breekbrood

Bekijk het recept voor Zonne Breekbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Zonnebloempitten
  • 500 g - 5% Sesamzaad
  • 500 g - 5% Maanzaad

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: ca. 1650 gram (30 stuks).

Bolrijs: ca. 10 minuten.

Modelleren: Verdelen opbollen en decoreren met de mix van Zonnebloempitten/Sesamzaad/Maanzaad. Plaats voldoende bolletjes in een taartpan.

Narijs: ca. 60 minuten.

Bakken: ca. 15 minuten bij 230°C.

Roterend bakken: Ong. 15 minuten bij 220ºC.

Extra informatie

Door Vitason Zonnepit te combineren met olijfolie en gedroogde bieslook krijgt u een onderscheidend krokant broodje.