Tarwe Maïs Busbrood

Bekijk het recept voor Tarwe Maïs Busbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50 % Volkorenmeel
  • 5000 g - 50 % VITASON MAIS (50%)
  • 250 g - 2.5 % Gist
  • 6000 g - 60 % Water ong.

Decoratie

  • 250 g - 2.5% Maisgries
  • 250 g - 2.5% Tarwezemelen

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: deegstukken van ca. 910 gram en opbollen.

Punt: ca. 40 minuten.

Opmaken als busbrood, decoreren met mix van maïsgries/tarwezemelen en in bakblikken leggen.

Narijs: ca. 70 minuten. Voor het bakken inknippen zoals knipbrood.

Roterend bakken: Ong. 40 minuten bij 210ºC.