SonFit Active Flora Vloerbrood

Bekijk het recept voor SonFit Active Flora

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

Kneed alle ingrediënten tot een goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Weeg deegstukken af van ong. 900 gram en bol ze op.

Voorrijs: ca. 40 minuten.

Modelleren: Opmaken als vloerbrood en leg de deegstukken op met rijstebloem geprepareerde inschietapparaten of bakplaten.

Narijs: ca. 70 minuten

Decoreren: Met roggebloem.

Net voor het bakken insnijden naar wens.

Bakken: Ong. 35 minuten bij 225ºC met stoom.

Extra informatie

SonFit Active Flora vloerbrood bevat functionele componenten, die bijdragen aan een evenwichtige darmflora. Het is belangrijk dat SonFit Active Flora brood elke dag in uw winkel ligt en dat de uitgebalanceerde receptuur wordt gevolgd. De vermelding van ingredi