Schots Ruitje Wit

Bekijk het recept voor Schots Ruitje Wit

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100 % Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7 % Zout
  • 500 g - 5 % Gist
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
  • 5200 g - 52 % Water ong.
  • 1500 g - 15 % SONGRAN MALTED
  • 1500 g - 15 % Water voor inweken SONGRAN MALTED

Recept werkwijze

Voorweken - SONGRAN MALTED ong. 30 minuten voorweken met handwarm inweek water

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: voor 30 stuks 1200 gram

Bolrijs: ong. 15 minuten

een Schots Ruitje wordt gebakken in een vierkante pie-plate met 9 bolletjes van 40 gram elk

Narijs: ong. 85 minuten

Bakken: ong. 10 minuten bij 255℃

Verdelen/opbollen