Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Bekijk het recept voor Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 600 g - 6% Gist
  • 500 g - 5% Suiker
  • 1500 g - 15% ProSon Luxe au Beurre
  • 5400 g - 54% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 27℃

Afwegen: ong. 1700 gram voor 30 stuks

Bolrijs: ong. 10 minuten

Verdelen en opbollen

Bolrijs: Ong. 5 minuten

Modelleren tot puntjes

eventueel afspuiten met ei

Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃

Narijs: ong. 70 minuten