Sandwiches (CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG)

Bekijk het recept voor Sandwiches (CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 700 g - 7% Gist
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
  • 500-1000 g - 5-10% Kristalsuiker
  • 4800 g - 48% Water

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks

Bolrijs: ong. 10 minuten

Verdelen met verdeelopboller en puntjes vormen

aan het einde van de narijs broodjes bespuiten met ei

Bakken: ong. 8 minuten bij 250℃

Narijs: ong. 80 minuten