Pompoenster

Bekijk het recept voor Pompoenster, gemaakt met VITASON POMPOEN (50%). Een heerlijk brood met de smaak van pompoen.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Roggebloem

Recept werkwijze

Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: ong. 420 gram en 1360 gram (ong. 40 gram per ster) voor de sterren

Bolrijs: ong. 50 minuten

Uitrollen: Het deeg voor de sterren uitrollen op 2.5 mm en in de vriezer leggen. Na 20 minuten de sterren uit het deeg steken

Modelleren: Oberlandermandjes met roggebloem bestuiven en hier sterren inleggen. Deeg opmaken als bol en in het mandje leggen

Narijs: ong. 70 minuten

Decoreren: Voor het bakken bestrooien met roggebloem

Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom. Bakken als vloerbrood

Extra informatie

Indicatie grondstofkostprijs: € 0,45 / st.