Pompoen Vloerbrood (VITASON PUMPKIN 50%)

Bekijk het recept voor Pompoen Vloerbrood op basis van VITASON POMPOEN (50%).

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% VITASON POMPOEN (50%)
  • 200 g - 2% Gist
  • 5800 g - 58% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Bulkrijs: ong. 40 minuten

Afwegen: ong. 700 gram

Opmaken als stompe punten en deze tussen deegkleedjes laten rijzen met de sluiting naar boven

Narijs: ong. 60 minuten

De gerezen deegstukken voorzichtig omdraaien en op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Snijd licht over de lengte in eventueel nogmaals een keer licht schuin onder de deeghuid snijden

Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 35 minuten bakken op 220℃