Plaatkoek vruchten-kruimels

Bekijk het recept voor Plaatkoek vruchten-kruimels met PROSON LIMBURGSE VLAAI RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling gele room

  • 4200 g - 100% Gele room

Vulling vruchten

  • 4200 g - 100% Fruitvulling

Vulling Boterkruimels

  • 1800 g - 42% Bloem
  • 1350 g - 32% Castormelis
  • 1080 g - 25% Roomboter (zacht)
  • 32.4 g - 1% Zout

Recept werkwijze

Vulling: Boterkruimels: meng alle grondstoffen in een machinebekken en draai tot kruimels in 1e versnelling

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 27℃

Voorrijs: Geef het deeg een voorslag van 20-25 minuten

Verwerken: Uitrollen tot een plak van ong. 3mm dikte en op een plaat van 60x80 cm fonceren. De deegplak prikken en vullen met een laag gele room (ong. 700 gram) en vruchten vulling (ong. 700 gram. Bestrooien met kruimels (ong. 700 gram)

Narijs: ong. 35 minuten

Bakken: ong. 30 minuten bij 210-220℃