Pain des Bois Bol

Bekijk het recept voor Pain des Bois Bol

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Begin met 60% water en was de rest na 2/3 van de kneding in.

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Bulkrijs: ong. 50 minuten

Afwegen: ong. 1150 gram

Modelleren: Losjes opbollen en met de sluiting naar boven in een met roggebloem bestoven rijsmandje leggen

Narijs: ong. 60 minuten

Insnijden: Draai de rijsmandjes vlak voor het bakken om op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten. Stuif licht af met roggebloem en als een vierkant insnijden (niet te diep). Eventueel een logo aanbrengen met een sjabloon en cacaopoeder

Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 40 minuten bakken op 220℃ met stoom