Multigranen De Luxe

Bekijk het recept voor Multigranen De Luxe

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 3000 g - 30% Cranberries
  • 3000 g - 30% Gebruneerde cashewnoten

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Bulkrijs: ong. 30 minuten

Afwegen: ong. 600 gram en deegstukken kort en stomp oppunten

Puntrijs: ong. 30 minuten

Modelleren: Van de deegstukken alleen de punten ontgassen en van het midden van het deegstuk afblijven. De punten over het midden vouwen en licht aandrukken, zodat een vierkant model ontstaat. Vervolgens met de sluiting naar boven op licht bestoven deegkleedjes laten rijzen

Narijs: ong. 50 minuten

Leg bakpapier op de inschietapparaten, draai de deegstukken om en leg deze bovenop het bakpapier. Op papier op de vloer van de oven bakken.

Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 30 minuten bakken op 210℃ met stoom