Mokka Noten Stoet

Bekijk het recept voor Mokka Noten Stoet

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 2000 g - 20% Suikernibs P4
  • 3000 g - 30% Rozijnen
  • 2000 g - 20% Cashewnoten

Vulling 2

  • 2650 g - 100% Amandelspijs K&K

Recept werkwijze

Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, direct de vulling doorwerken

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Afwegen: ong. 600 gram

Bolrijs: ong. 20 minuten

Modelleren: Vouw een spijspil van 100 gram in. Opmaken en dicht bij elkaar op een bakplaat zetten. Bak de broodjes tegen elkaar aan

Narijs: ong. 40 minuten

Bakken: ong. 45 minuten bij 200℃

Afwerken met roomboter bestrijken en bestrooien met poedersuiker