Mini Stolletjes

Mini stolletjes op basis van QS Vruchten geel en Broer Amandelspijs KK

Stuks
420

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten:

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 2000 g - 20% QS Vruchten Geel
  • 800 g - 8% Gist
  • 200 g - 2% Zout
  • 6600 g - 66% Water ca.

Vulling 1:

  • 10000 g - 100% Rozijnen
  • 1000 g - 10% Krenten
  • 1000 g - 10% MIX TROPICAL

Vulling 2:

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Direct na het kneden vulling 1 doordraaien.

Deegtemperatuur ca. 26°C.

Afwegen: ca. 2250 gram (30 stuks)

Bolrijs ca. 10 minuten.

Verdelen en opbollen.

Bolletjes uitrollen, spijs inleggen/inspuiten en dichtvouwen.
Ca. 15 gram Broer Amandelspijs KK per stolletje.
Deegstukjes vervolgens op bakplaten leggen.

Narijs: ca. 40 minuten.

Bakken: ca. 12 minuten bij 250°C.

Eventueel afboteren direct na het bakken.
Na afkoelen decoreren met poedersuiker.

Door het hoge percentage vulling is het zoutpercentage op de droge stof beneden de 1,5%