Mini Brioche

Bekijk het recept voor Mini Brioche op basis van SONNET BRIOCHEMIX 30%.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7000 g - 70% Bloem (eiwitrijk)
  • 3000 g - 30% SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG
  • 700 g - 7% Gist
  • 150 g - 1.5% Zout
  • 2000 g - 20% Heel ei
  • 3000 g - 30% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Ong. 3 minuten in de 1e versnelling en ong. 8-12 minuten in de 2e versnelling

Deegtemperatuur: ong. 27℃

Bulkrijs: ong. 90 minuten en na 45 minuten een doorslag geven

Afwegen: 2000 gram voor 30 stuks

Bolrijs: ong. 10 minuten

Verdelen, opbollen en op een plaat leggen. Strijken met ei

Narijs: ong. 75 minuten

Insnijden: Na 60 minuten inknippen

Bakken: ong. 9 minuten op 260-270℃