Mini Appeltjesbrood

Mini Appeltjesbrood gemaakt met SONNETMIX INVERNO (0,66) RSPO-SG. Dit is een mix voor het bereiden van rijkgevulde en luxebroden met een heerlijk aroma van noten, kruiden en specerijen.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 3000 g - 30% Appelstukjes(gedroogd)
  • 3000 g - 3-% Parelsuiker P2
  • 2500 g - 25% Rozijnen

Decoratie

  • 5000 g - 5% Amandelschaafsel

Recept werkwijze

Voorweken - De gedroogde appelstukjes in eigen gewicht aan water laten weken.

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct daarna de vulling voorzichtig doordraaien.

Deegtemperatuur: Ca 26℃

Afwegen: Ca 55-60 gram

Bolrijs: ong.15 min

Verwerken: Opbollen en decoreren met amandelschaafsel in kleine ronde bakvormen leggen. Ca ⌀¸ 5-6cm

Narijs: ong.40-45 minuten

Bakken: ong.40-45 minuten bij 200℃