Maïsbaguettes

Bekijk het recept voor Maïsbaguettes met VITASON MAIS (50%).

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% VITASON MAIS (50%)
  • 200 g - 2% Gist
  • 6000 g - 60% Water ong.

Vulling

  • 2000 g - 20% Groene paprikastukjes
  • 300 g - 3% Gebakken uitjes

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Bulkrijs: ong. 50 minuten

Afwegen: ong. 350 gram en oppunten

Puntrijs: ong. 30 minuten

Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door de maisgries rollen en tussen deegkleedjes leggen.

Narijs: ong. 40 minuten

Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken inknippen en zijdelings om en om wegleggen

Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom