Luxe Boterbollen

Bekijk het recept voor Luxe Boterbollen met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 1500 g - 15% ProSon Luxe au Beurre
  • 10000 g - 100% Bloem
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 800 g - 8% Gist
  • 1200 g - 12% Suiker
  • 1000 g - 10% Heelei
  • 4500 g - 45% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 27°C.

Afwegen: deegstukken van ca. 1700 gram voor 30 stuks

Voorrijs: Ong. 10 minuten en verdelen/opbollen en op de plaat zetten.

Narijs: Ong. 70 minuten, hierna eventueel afspuiten met ei.

Bakken: Ong. 9 minuten bij 260-270°C.