Luxe Kerst Tulband

Bekijk het recept voor Luxe Kerst Tulband met SONNETMIX INVERNO (0,66) RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 2000 g - 20% Suikernibs P4
  • 3000 g - 30% Rozijnen
  • 2000 g - 20% Cashewnoten

Decoratie

  • 500 g - 5% Fondant

Recept werkwijze

Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct de vulling doorwerken

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Stukken van 700 gram afwegen voor in de tulbandvorm. Alternatief: 300 - 325 gram voor in een alu 'suikerbrood-bakje'

Modelleren: Licht opbollen, een gat in het midden steken en direct in tulbandvorm leggen

Narijs: ong. 50 minuten

Bakken: ong. 40 minuten op 200℃

Afwerken: Dopen in fondant