Search

La grande mice campagne

Bekijk het recept voor La grande mice campagne

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem Bloem (Farine Tradition, T65)
  • 3000 g - 30% Molenmeel (farine de meule)
  • 500 g - 5% Proson Volkoren
  • 2000 g - 20% Roggebloem
  • 220 g - 2.2% Zout
  • 200 g - 2% Gist
  • 7500 g - 75% Water ong.

Recept werkwijze

  • Meng de bloem, roggebloem, molenmeel en het water 3 minuten
  • Deegrust: 30 minuten
  • Kneed het deeg met alle grondstoffen en gist nog 3 minuten langzaam en 3 minuten snel
  • Bulkrijs: 100 minuten
  • Afwegen: 1500 gram
  • Modelleren: Bol de stukken rustig op en zet deze op het inschietapperaat
  • Decoreren: Met water en daarna inwrijven met roggebloem
  • Narijs: 60 minuten bij 28 ℃ en RV 80 %, einde narijs insnijden.
  • Bakken: 75 minuten bij 240 ºC met iets stoom op de ovenvloer, waarvan de laatste 30 minuten bij 210 ºC

Extra informatie

Eventueel laten rijzen en bakken in mandjes i.p.v. het inschietapparaat.

Delen