La grande mice campagne

Bekijk het recept voor La grande mice campagne

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem Bloem (Farine Tradition, T65)
  • 3000 g - 30% Molenmeel (farine de meule)
  • 500 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
  • 2000 g - 20% Roggebloem
  • 220 g - 2.2% Zout
  • 200 g - 2% Gist
  • 7500 g - 75% Water ong.

Recept werkwijze

Meng de bloem, roggebloem, molenmeel en het water 3 minuten

Deegrust: 30 minuten

Kneed het deeg met alle grondstoffen en gist nog 3 minuten langzaam en 3 minuten snel

Bulkrijs: 100 minuten

Afwegen: 1500 gram

Modelleren: Bol de stukken rustig op en zet deze op het inschietapperaat

Decoreren: Met water en daarna inwrijven met roggebloem

Narijs: 60 minuten bij 28 ℃ en RV 80 %, einde narijs insnijden.

Bakken: 75 minuten bij 240 ºC met iets stoom op de ovenvloer, waarvan de laatste 30 minuten bij 210 ºC

Extra informatie

Eventueel laten rijzen en bakken in mandjes i.p.v. het inschietapparaat.