Deze Kriekentaart is gemaakt met CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG. Dit is een cakemix in poedervorm en is verkrijgbaar in twee heerlijke smaakvarianten: vanille en chocolade (CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK). Hiermee maakt u de heerlijkste smeuïge vanille of chocolade producten of een lekkere mix van beide smaken.
Voorbereiden - Vetdeeg aanmaken: Meng alle grondstoffen kort tot men een deeg bekomt
Voorbereiden - Streuzel aanmaken: meng alle grondstoffen tot een kruimelige streuzel
Voorbereiden - Crème Patissière aanmaken: meng de CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE en het water en klop het mengsel 4 minuten
Voorbereiden: Cakebeslag maken: meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling, vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
Leg een bodem vetdeeg van 2 mm dik in een houten ring met papier. De vorm voor de helft vullen met een mengsel van 2/3 van het cakebeslag en 1/3 van de Crème Pâtissière.
Decoreren: Beleg het beslag vervolgens met ingedikte krieken en bestrooi rijkelijk met streuzel
Bakken: ong. 35 ⌀ 40 minuten bij 180℃