Kramiek (SONPLUS KRAMIEK)

Bekijk het recept voor Kramiek (SONPLUS KRAMIEK)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 1500 g - 15% SONPLUS KRAMIEK
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 700 g - 7% Gist
  • 500 g - 5% Suiker
  • 5000 g - 50% Water ong.

Vulling

  • 4000 g - 40% Rozijnen

Recept werkwijze

Kneed vam alle grondstoffen een soepel deeg

Kneden: De rozijnen ondermengen

Bulkrijs: ong. 15 minuten

Afwegen: Deegstukken afwegen en opbollen

Bolrijs: ong. 30 minuten

Opmaken en in de vorm leggen

Narijs: ong. 80 min bij 29℃ en 85% vocht

Decoreren: Voor het inovenen afspuiten met ei

Bakken: ong. 40 min bij 220℃ - 190℃