Kramiek (QS BOTERSTOLLENPOEDER EX)

Bekijk het recept voor Kramiek (QS BOTERSTOLLENPOEDER EX)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 1500 g - 15% QS BOTERSTOLLENPOEDER EX
  • 700 g - 7% Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 500 g - 5% Suiker
  • 5000 g - 50% Water ong.

Vulling

  • 4000 g - 40% Rozijnen

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een soepel deeg

Kneden: De rozijnen onder mengen

Bulkrijs: ong. 15 minuten

Afwegen: Afwegen en opbollen

Bolrijs: ong. 30 minuten

Opmaken: De deegstukken opmaken en in de vorm leggen

Narijs: ong. 80 minuten bij 29℃ en 85% vocht

Decoreren: Voor het inovenen de broden afspuiten met ei

Bakken: ong. 40 minuten bij 220℃ - 190℃