Kramiek (PROSON LUXE AU BEURRE)

Overheerlijke en ambachtelijke kramiek. Een ware delicatesse gemaakt met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG. De volle smaak van boter geeft in combinatie met de aantrekkelijke lichtgele kruimkleur een uitgesproken rijk karakter aan dit luxe brood.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 4000 g - 40% Rozijnen

Recept werkwijze

Week de rozijnen in water en laat ze daarna uitlekken

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Meng de rozijnen rustig door het deeg

Bulkrijs: ong. 15 minuten

Afwegen: Deegstukken afwegen naar keuze

Bolrijs: ong. 15 minuten

Modelleren: Deegstukken in de gewenste vorm maken, bijvoorbeeld lang, en in bakvormen leggen

Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 85% vocht

Instrijken met ei

Bakken: ong. 40 minuten op 220°-190℃