Korenbol met olijven

Bekijk het recept voor Korenbol met olijven

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7500 g - 75% Volkorenmeel
  • 2500 g - 25%% VITASON KORENMOUT (25%)
  • 300 g - 3% Gist
  • 200 g - 2% Olijfolie
  • 5600 g - 56% Water ong.

Vulling

  • 1000 g - 10% Olijven

Decoratie

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: deegstukken van ca. 465 gram en opbollen.

Voorrijs: ca. 40 minuten en opbollen/opmaken als vloerbrood.

Deegstukken decoreren met sonvlokken

Narijs: ca. 70 minuten.

Bakken: ca. 40 minuten bij 240°C met stoom.