Knabbel Sticks

Bekijk het recept voor Knabbel Sticks met VITASON MEDITTERANNEE (50%) en SONPLUS KROKANT SUPER.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Door toeren

  • 3000 g - 30% Toer margarine

Vulling

  • 1000 g - 10% Geraspte kaas
  • 1000 g - 10% Diverse zaden

Decoratie

  • 500 g - 5% Geraspte kaas

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een niet al te ver afgekneed deeg

Deegtemperatuur: ong. 24℃

Deegrust: ong. 10 minuten

Vormen:Het deeg uitrollen en de boter opduimen op 2/3 van de deegplak. Hierna de plak in drieën opvouwen en daarna 2 halve Franse toeren geven

Deegrust: ong. 10 minuten in de koelkast

Verwerken: 1 halve Franse toer

Modelleren: Uitrollen op 3 mm dikte. Bestrooien met geraspte kaas en zadenmix, dubbelvouwen. Strijken met ei en bestrooien met geraspte kaas. Stroken snijden van 16 cm lang en 3 cm breed. Hierna spiraliseren en op de bakplaat leggen

Narijs: ong. 45 minuten

Bakken: ong. 15 minuten bij 220℃ met iets stoom