Kaiser Brötchen

Bekijk het recept voor Kaiser Brötchen

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 300-400 g - 30-40% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4% Gist
  • 5600 g - 56% Water ong.

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.

Deegtemperatuur: ong. 26℃.

Bulkrijs: ong. 10 minuten.

Stukken afwegen van ong. 1650 gram voor 30 stuks.

Bolrijs: ong. 15 minuten.

Na verdelen/opbollen ong. 10 minuten laten rusten en de bolletjes stempelen.

Narijs: ong. 50 minuten, broodjes met stempel onder laten rijzen.

Bakken: Broodjes met stempel boven op de bakplaat plaatsen en 18 minuten bakken bij 230℃ met stoom.