Gember Vruchtenbrood

Gember Vruchtenbrood op basis van QS Vruchten Geel.

Stuks
72

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten:

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 2000 g - 20% QS Vruchten Geel
  • 1000 g - 10% Roomboter
  • 600 g - 6% Gist
  • 200 g - 2% Zout
  • 200 g - 2% Citroenrasp
  • 6500 g - 65% Water ca.

Vulling:

  • 6000 g - 60% Rozijnen
  • 2000 g - 20% Krenten
  • 1000 g - 10% Gemberstukjes

Roomboterkruimels

  • 5200 g - 52% Koekkruimels

Recept werkwijze

Zet appeltaartpannen (18 cm ø) klaar en smeer deze in met PanCoating.

Verdeel ca. 35 gram koekkruimels over elke appeltaartpan bodem.

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Direct na het kneden vulling doordraaien.

Deegtemperatuur ca. 26°C.

Weeg deegstukken af van ca. 400 gram en punt deze op.

Puntrijs ca. 25 minuten.

Opbollen, door koekkruimels rollen en in de geprepareerde appeltaartpannen leggen
(ca. 35 gram koekkruimels per deegstuk).

Narijs ca. 60 minuten.

Bakken ca. 20 minuten bij 210°C.

Tip:

Je kunt dit Gember Vruchtenbrood natuurlijk ook maken in een sloffen- of taartring.