Extra Donkermeergranen Busbrood

Bekijk het recept voor Extra Donkermeergranen Busbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Volkorenmeel
  • 300 g- 3% Sonplus Bruin
  • 2500 g - 25% Bloem
  • 2500 g - 25% CREATIONS DARK MALT
  • 250 g - 2.5 % Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 5600 g - 56% Water ong.

Vulling

  • 750 g - 7.5% Sesamzaad
  • 750 g - 7.5% Lijnzaad
  • 500 g - 5% Pompoenpitten

Recept werkwijze

Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Voeg als laatste de vulling toe

Deegtemperatuur: ong. 27℃

Afwegen: ong. 895 gram

Bolrijs: ong. 40 minuten

Opmaken als busbrood

Narijs: ong. 70 minuten

Bakken: ong. 40 minuten bij 240℃, met iets stoom