Eierbrood met Sonplus Melk ‘S’

Bekijk het recept voor Eierbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 600 g - 6% SONPLUS MELK ‘S’
  • 180 g - 1.8% Zout
  • 850 g - 8.5% Eieren
  • 825 g - 8.25% Gist
  • 550 g - 5.5% Melissuiker
  • 5200 g - 52% Water ong.

Recept werkwijze

Draai van de bloem, de Sonplus Melk S, het water, de gist en de eieren een glad en soepel deeg

Deegtemperatuur: ong. 26℃

Kuiprijs: ong. 15 minuten

Kneden: Voeg suiker en zout toe en kneed de grondstoffen goed weg tot een glad deeg

Deegrust: ong. 15 minuten

Afwegen: ong. 850 gram en oppunten

Puntrijs: ong. 30 minuten

Opmaken als busbrood en in blikken leggen

Narijs: ong. 60 minuten

Bakken: ong. 30 minuten bij ong. 230℃