Duo Cake

Duo Cake op basis van Credi CR Cake Vanilla RSPO-SG, Credi Compound Citroen Limoen en Credi Compound Mango Passie.

Ingrediëntenlijst

Citroen-limoen beslag:

Vulling 1

  • 1000 g - 20% Papaja stukjes

Mango-passie beslag:

Vulling 2:

  • 1000 g - 20% Papaja stukjes

Decoratie voor bakken:

  • Roomboterkruimels
  • Gemalen kokos

Afwerking:

  • Bloemsuiker (Poedersuiker)

Recept werkwijze

Maak citroen-limoen beslag:
Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag.
Ca. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de 2e versnelling.
Meng vervolgens vulling 1 door het beslag.

Maak mango-passie beslag:
Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag.
Ca. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de 2e versnelling.
Meng vervolgens vulling 2 door het beslag.

Weeg ca. 580 gram totaalgewicht in donut bakvorm.
Ca. 290 gram citroen-limoen beslag en ca. 290 gram mango-passie beslag.
Schep beide beslagen om en om in de vorm met behulp van een ijsschep.

Decoreer voor het bakken naar eigen inzicht met roomboterkruimels en gemalen kokos.

Bakken ca. 45-50 minuten op 170°C.

Na voldoende afkoelen de cakes bestuiven met bloemsuiker (poedersuiker).

Extra informatie en tips:

Cakebeslag van Credi CR Cake Vanilla RSPO-SG is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen en is ook prima geschikt voor muffins en/of plaatcake.

Deze cake is speciaal ontwikkeld op oliebasis. In dit recept is raapolie gebruikt. Het gebruik van margarine of (room)boter voor dit recept raden wij af.