Donker Rogge

Bekijk het recept voor Donker Rogge met VITASON DONKER MEERGRANEN, PROSON VOLKOREN en SONEXTRA ZUURDESEMPOEDER.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Roggebloem

Recept werkwijze

Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg gedurende 10 minuten in de 1e versnelling en 2 minuten in de 2e versnelling

Deegtemperatuur: ong. 27℃

Afwegen: ong. 900 gram

Bolrijs: ong. 40 minuten

Modelleren tot een deegpil (geen standopbouw)

Decoreren: Rol het deegstuk door de roggebloem

Narijs: ong. 60 minuten in Oberlander mandjes

Bakken: ong. 50 minuten bij 220℃

Extra informatie

Om een deegtemperatuur van 27 C te bereiken wordt een watertemperatuur van 35 - 40 C aanbevolen. Indicatie grondstofkostprijs: 0,83 /st.