Donker Meergranen Casinobrood (Vitason Pro DM)

Bekijk het recept voor Vitason Pro DM Casinobrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 250 g - 2,5% Sesamzaad
  • 250 g - 2,5% Lijnzaad
  • 250 g - 2,5% Zonnebloempitten

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: deegstukken van ca. 900 gram en opbollen.

Voorrijs: ca. 20 minuten.

Opmaken als busbrood, decoreren met de zadenmix van sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten en in casinoblikken leggen.

Narijs: ca. 65 minuten.

Vóór het bakken de deksels op de casinoblikken leggen.

Bakken: ca. 35-40 minuten bij 225°C.