Dolce Pane Focaccia

Bekijk het recept voor Dolce Pane Focaccia op basis van VitaSon Méditerranée 50%.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Tomaat ca.
  • 500 g - 5% Mozzarellakaas ca.
  • 100 g - 1% Oregano ca.
  • 50 g - 0.5% Zeezout (grof) ca.

Recept werkwijze

Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.

Deegtemperatuur: ca. 26°C.

Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen (of in voorslag leggen).

Voorrijs: ca. 30 minuten.

Vorm de deegstukken tot ronde (of tot rechthoekige) plakken en leg de deegstukken vervolgens op bakplaten.

besprenkelen met olijfolie en terugplaatsen in de rijskast.

Voor het bakken decoreren met schijfjes tomaat en mozzarellakaas. Bestrooien met oregano en zeezout.

Bakken: ca. 20-25 minuten bij 230°C met stoom.

Narijs: ca. 40 minuten. Na 20 minuten indrukken met de vingers

Extra informatie

Vitason M